Hajlítható Gipszkarton Profilok

A gipszkarton szerelés forradalma!

Nyerjen betekintést egy új dizájnba, kreativitásba egy olyan világba, ahol a száraz és belső építészet megkönnyítésére bemutatásra kerül az I PROFILI  ívelt és hajlékony profilok használata.

Az I PROFILI a szabadalmaztatott rugalmas COBRA profilok, a CONCAVE & CONVEX csapok gyártója , amely ideális olyan kerek elemek megvalósításához, mint íves falak, hullámos mennyezet, kupolák, hordó boltozatai és kifinomult dekorációk.

Videó lejátszása

Hévíz termálfürdő ****

Hévíz Termál aqatic spa 300 négyzetméterű aulatermének mennyezeti kivitelezése a Hajlítható Gipszkarton Profillal. Cobra 30, Concav valamint a convex profilok segítségével. 

20160331 074304
64980631 2387081878028004 272204843853021184 O

Hotel Róma ****

Látszóbordás mennyezet alá függesztett szabályos ívek,hullámok dekorációja. Concav és convex profilokkal.

Egyeki kastély

Bejárati csarnok mennyezete és homorú íves bezárások a concav és convex profilokkal.

Renovation Of A Castle
Curving Wall 4

Vestend Park

Hullámos ,íves válaszfal szabályos vonalakkal a cobra profilokkal.

Hajlítható Gipszkarton Profil

A Hajlítható-Ívelt gipszkarton profil megfelel a legkifinomultabb kreatív követelményeknek az építészek, tervezők, designerek munkáiban. Az íves falak, falburkolatok és álmennyezetek könnyítésében. Ez az eredménye a precíz tervezés és pontos megvalósítás, éves kutatás és fejlesztés után a termék szabadalmaztatása jelentette.

– Az innovatív, rugalmas, de ellenálló formája – fenntartása struktúra, a kanyargó Profil könnyen hajlítható minden irányban kézzel. Ezért könnyű az alkalmazása a profi szerelőknek és barkácsolóknak.

– A kanyargó Profil tökéletes ívelt falak, fátyol, boltívek és ferde falak építésére.

– A “C” alakú függőleges falak  könnyen szerelhetőek.

– Biztonságosan rögzíti a gipszkartont mert egyedülálló szerkezetének köszönhetően a csavarok mindig talál egy biztos rögzítési pontot minden szögben.

– Pozicionális, szereléséhez és rögzítéséhez egy ember is elegendő igy jelentős munkavégzést és munkaerő megtakarítást eredményez. 

A CONCAVE és CONVEX, homorú és kidomborodó hajlítható szál 60×27 mm görbülete, precíz tervezés és pontos megvalósítás.

Az ívelt szál megfelel a legkifinomultabb és kreatív követelményeknek az építészek és a tervezők az építési hordó és kereszt boltívek, boltívek, a hullámok és sok más típusú íves álmennyezetek.

A homorú  konvex Íves szállal 60×27 mm létre lehet hozni sokféle  egyszerű és dupla fém keret vázat, mint például egy normál állmeyezetnél.

Rögzíteni a gipszkartont biztonságos és egyszerű, mert a Gipszkarton talál egy tökéletes pontot. Ezen a módon nem szükséges a  kettő réteg gipszkarton.

Dome 2
Curving Ceilings 2
Barrel Vault Italy

Cobra Profilok

A Cobra ívelt profilok rugalmas profilok, amelyek nélkülözhetetlenek az ívelt falak és az íves álmennyezetek kialakításához.

A kobraprofil különféle sugárú görbéket hozhat létre, például ívek , félkörök , S-alakú görbék stb.

Különböző sugárú görbéket hozhat létre, például ívek , félkörök , S alakú görbék stb.

Miután kézzel a kívánt alakhoz (bármilyen irányba) hajlította, megtartja a görbületét anélkül, hogy további rögzítő szerszámok vagy anyagok lennének szükségesek

Ez rendkívül rugalmas , és lehet rögzíteni a falhoz csak egy ember, és jelentős megtakarítással a munkaerőköltségek

Miután a falhoz rögzítették, az íves profil oldalát bármilyen szögbe lehet irányítani , hogy ferde mennyezetet, kúpos falakat stb. Hozzon létre.

A függőleges csapok nagyon könnyen becsúsznak a Cobra ívelt profilba, és a kívánt helyzetbe kerülve automatikusan blokkolódnak, és tökéletesen egyenesen maradnak.

A csavarok mindig rögzített rögzítési pontokat találnak

A 30 mm-es Cobra kerületi profilként szolgál az íves mennyezetek kialakításakor

Concav és Convex Profilok

A CONCAVE és a CONVEX két speciális csap a gipszkarton mennyezetekhez:

A CONCAVE Stud homorú elemek, például hordó boltozat, boltívek, kereszt boltozat, kupola, borda boltozat létrehozására tervezték.

A CONVEX Stud , ahelyett, ideális megvalósítása kifelé elemeket, mint a hullámok, és a konvex Cyma díszlécek. Ezenkívül optimális a légcsatornák, kábelek, gerendák, sarkok és oszlopok kikészítése, annak érdekében, hogy javítsák az akusztikai kényelmet és jobb érzékenységi eredményt érjenek el.

Szerkezetük nagyon könnyedén hajlíthat hajlított álmennyezetet, kupolát, hordó boltozatot, borda boltozatot, hullámtáblát, kemény mennyezetet stb.

Megtartják a görbületet anélkül, hogy további rögzítő szerszámok vagy anyagok lennének szükségesek

Egy személy kézzel könnyen hajlíthatja őket.

Csökkentik az összes ívelt szerkezet építési idejét, jelentősen csökkentve a munkaköltségeket

A szerkezeteket kettős fémszerkezettel építik fel, olyan ortogonális kampókkal, mint amilyeneket általában lapos álmennyezet építéséhez használnak.

A gipszkarton szerkezetekhez használt szabványos 60×27 mm-es kiegészítők, például ortogonális horgok, lineáris illesztések és rugós horgok használhatók a csapjainkhoz.

Fali-falhoz történő csatlakoztatáshoz csak illessze az íves csavart a megfelelő szögben meghajlott COBRA íves profilba.

A CONCAVE & CONVEX CURVING STUDS garantálja az íves keret tökéletes stabilitását, és a szükséges idő megegyezik egy normál hamis mennyezet felépítésével.

A CONCAVE & CONVEX CURVING STUDS speciális felépítése miatt a csavarok mindig biztonságos rögzítési pontokat találnak

A rugalmas csapok stabilitásának és a másodlagos szerkezet optimális kölcsönhatásának köszönhetően a gipszkarton tökéletesen fekszik a fémkereten, a projekt görbületét követve

Cobra Curving Profile 1
Cobra Curving Profile 2
Cobra Curving Profile 4a
Cobra Curving Profile 4b
Cobra Curving Profile 5
Curving Elements For A Ceiling
Curving Ceilings 2
Curving Elements For A Ceiling 4
Curving Profiles And Studs
Spa With Wavy Ceiling
Palyazatilogo
Mc 08
Uj Magyarorszag Fejlesztesi Terv